[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/15\/covic-u-vitezu.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/15\/100x73\/covic-u-vitezu.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/05\/15\/covic-u-vitezu.jpg","size":"385.51","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Čović: Kasno je za izmjene Izbornog zakona, ali BiH neće upasti u krizu

Član Predsjedništva BiH Dragan Čović izjavio je kako je kasno za izmjene Izbornog zakona BiH, ali je naglasio da BiH neće upasti u krizu.

- O Izbornom zakonu dugo smo pričali, pune dvije godine, i nitko nije želio podržati tu priču. Danas je kasno za izmjenu, ali o Izbornom zakonu trebamo pričati i da vrlo jasno naglasimo da BiH ne smije upasti u krizu. Ja vas uvjeravam da ona neće upasti u krizu ni do izbora, a osobito ne nakon njih - kazao je Čović novinarima u Vitezu na otvaranju Konzulata Republike Hrvatske.

Kako je kazao, pobjednici predstojećih Općih izbora napravit će vlast vrlo brzo, možda brže nego ikad dosad.

- Evo, to je moja poruka svim špekulantima koji žele svaki moj pogled, svaki moj mig obrvom, pretvoriti u neki događaj. Ja ne znam kako oni iščitavaju neverbalne ključeve koje šaljem, ali ću im vrlo jasno reći da ne brinu za hrvatski narod središnje Bosne i BiH - kazao je, među ostalim, Čović.

Podijelite ovaj članak!