[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/24\/xe.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/24\/100x73\/xe.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/24\/xe.jpg","size":"72.64","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Abrines: Odustajanje od dogovora s Hezonjom bio je ispravan potez

Mario Hezonja je bio pred vratima Barcelone, ali na kraju kroz njih nije ušao, već je ostao u redovima madridskog Reala.

Mnogi smatraju da je katalonski klub time napravio štetu samom sebi, međutim ne i Alex Abrines. Kapiten Barce ističe da je njegov klub napravio pravi potez da ne finalizuje dogovor sa jednim od najboljih krila Evrope, uprkos dogovoru dvije strane.

“Čovjek ne može da izađe da daje ove izjave kada je u teoriji već potpisao, ali na kraju krajeva, to su pretpostavke. Već sam dijelio svlačionicu sa njim, oboje smo bili veoma mladi i nismo bili zajedno mnogo godina, on je sjajan igrač. Situacija je takva kakva jeste i što se mene tiče, učinjen je ispravan potez”, rekao je Abrines.

Podsjećanje radi, hrvatski reprezentativac je poslije osvajanje španskog prvenstva sa Kraljevima rekao da bi “želio sa Realom osvojiti još mnogo titula u narednim godinama i da se nada da će se to dogoditi”. Ubrzo nakon toga je objavljeno da postoji dogovor između Hezonje i Barcelone. Upravo zato do konačnog dogovora nije došlo.

“Rekli su da je on bio napola potpisan, a onda je izašao sa tim izjavama kao igrač Barce. Kao kapiten, potpuno razumijem nezadovoljstvo naših navijača“, konstatuje Abrines.

izvor:Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!