[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/24\/xv.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/24\/100x73\/xv.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/24\/xv.png","size":"977.13","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ruud van Nistelrooy pred povratkom na Old Trafford

Ruud van Nistelrooy nije zaboravljen na Old Traffordu, a kako prenosi Fabricio Romano uskoro bi se mogao priključiti stručnom timu ten Haga.

Nekada sjajni napadač Manchester Uniteda je bez posla godinu dana, sve to nakon što je naprasno napustio PSV na sedmicu dana do kraja sezone 2022/23 jer, kako je rekao, nije imao podršku uprave. 

Sada bi mogao da se vrati trenerskom poslu i to kao asistent Eriku ten Hagu. 

Fabricio Romano javlja da se razmatra ta opcija, ali postoji opcija da ovaj bivši napadač zauzme mijesto prvog trenera Burnleya. 

Dovodi se u vezu sa tim klubom koji traži novog trenera posle odlaska Vincenta Kompanyja.

Ruud van Nistelrooy je igrao u Unitedu od 2001. godine sve do 2006. i postigao je 95 golova u Premier ligi. 

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!