[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/12\/cincar-krajolici-0143.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/12\/100x73\/cincar-krajolici-0143.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/09\/12\/cincar-krajolici-0143.jpg","size":"857.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Turizam

Manifestacija 'Dani Cincara 2018' sljedećeg vikenda u Livnu

Planinarsko društvo "Cincar" Livno, u povodu proslave Dana grada Livno, za sve ljubitelje prirode, planinare, šetače i ljubitelje brdskog biciklizma organizira manifestaciju "Dani Cincara 2018", koja će se održati na prostoru Planinarskog doma Kruzi 22. i 23. rujna.

Organizatori su odredili tri rute planinarenja, od kojih su prva i druga okarakterizirane kao manje zahtjevne rute, duge 8 i 13 kilometara te idu iz pravca Livna do Planinarskog doma Kruzi, dok je treća, duga 17 kilometara, malo teža i planinari trebaju proći put od Livna preko Cincara te se spustiti do planinarskog doma.

Organizirani polazak na izlete, odnosno rute planinarenja, je s Trga Domovinskog rata u 8.30 sati.

Šetnje po visoravni Kruzi, obilazak livanjskih divljih konja, gljivarenje, kao i malo zahtjevnija ruta planinarenja do značajnih lokacija planirane su za drugi dan manifestacije.

Organizator je, također, pripremio i biciklističku rutu od Livna, preko Borove Glave, oko Cincara do planinarskog doma te povratak nazad.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!