[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/22\/zemljotres-u-zagrebu.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/22\/100x73\/zemljotres-u-zagrebu.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/22\/zemljotres-u-zagrebu.jpg","size":"111.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Regija

Dijete u Zagrebu nije preminulo, ljekari ga pokušavaju spasiti

Direktor Klaićeve bolnice javlja da dijete nije preminulo te da mu još uvijek pokušavaju spasiti život, rečeno je u 9.35 za N1 televiziju.

Dobili smo dojavu o urušavanju zgrade u Đorđićevoj 13. Ekipa hitne pomoći je izašla na teren i našla teško povrijeđeno dijete koje više nije pokazivalo znakove života, rekao je Žarko Rašić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu.

8.30 U Zagrebu nakon jutrošnjih potresa ima zatočenih osoba, saznaje Index.hr iz Javne vatrogasne stanice Zagreba.

Oko 8.30 počeo je vanredni sastanak državnog vrha.

"S obzirom na novonastalu situaciju nakon što su Zagreb i okolicu pogodila dva snažna potresa, u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u 8:30 sati sastat će se državni vrh.

U NSK će biti predsjednik republike Zoran Milanović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, premijer Andrej Plenković, potpredsjednik vlade Damir Krstičević i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Nakon sastanka bit će izjave za medije, potvrđeno je iz Vlade", rekli su .

Zagreb je jutros rano, oko 6.23 sati pogodio zemljotres od 5,3 Richtera, a potom i jedan slabiji. 

Hrvatski mediji pišu da ima lakše povrijeđenih, i da je u pojedinim odjelima bolnica bilo panike. 

Građani koji su izašli vani zbog straha, mole se da drže odstojanje zbog koronavirusa.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!