[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/28\/xh.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/28\/100x73\/xh.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/28\/xh.jpg","size":"57.84","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Stadion Hofenhajma potopljen nakon nevremena

U njemačkoj saveznoj državi Baden-Vurtemberg u posljednjih nekoliko dana neprestano pada jaka kiša. Meteorološka služba proglasila je četvrti stepen opasnosti jer su ovo područje uz kišu pogodile i oluje praćene gradom.

Ulice su poplavljene, stanovništvo je upozoreno i na moguće odrone, a stadion Hofenhajma je u potpunosti pod vodom.

Na društvenim mrežema pojavili su se snimci stadiona Hofehajma na kome se ne vidi travnjak od količine vode koja ga prekriva.

Generalno od početka Evropskog prventsva Nijemci muku muče sa terenima natopljenim kišom, pa je tako i Šalke arena danima bila zatvorena kako bi se bar donekle sačuvala trava za mečeve koji se na njemu igraju.

Bilo je problema i na stadionu Dortmunda sa ogromnom količinom vode koja se slijevala sa krova na tribine, ali ovako drastično nigde nije bilo.

izvor:Sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!