[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/20\/konzum.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/20\/100x73\/konzum.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/20\/konzum.jpg","size":"75.24","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Saopštenje iz Konzuma: Radno vrijeme tokom Bajrama

Konzum prodavnice neće raditi u nedjelju, 24. maja, kada se obilježava prvi dan Ramazanskog bajrama. Neradni dan prodavnica odnosi se na sve prodajne objekte na području gdje većinski dio stanovništva slavi Bajram, saopšteno je iz Konzuma.

Kao što je bio slučaj i prethodnih godina, uprava kompanije ovu odluku sprovodi kako bi se zaposlenicima omogućilo da bajramske dane provedu sa svojim porodicama, te im se i na taj način zahvale na predanom radu i doprinosu.

- Zaposlenicima Konzuma slobodan dan za Bajram je izuzetno potreban a posebno imajući u vidu sav trud i rad koji su iskazali u proteklom veoma izazovnom periodu te tako omogućili svim našim kupcima da u našim prodajnim objektima nesmetano obavljaju svakodnevnu kupovinu – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Iz Konzuma napominju kako će njihove prodavnice u danima prije Bajrama raditi po važećem radnom vremenu, te pozivaju kupce da kupovinu obave u danima prije Bajrama.

Više informacija o radnom vremenu prodavnica dostupno je na linku: https://www.konzum.co.ba/O-Konzumu/Novosti/Radno-vrijeme-prodavnica.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!