[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/21\/organizacioni-odbor-sportski-savez-januar2020-rsa.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/21\/100x73\/organizacioni-odbor-sportski-savez-januar2020-rsa.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/21\/organizacioni-odbor-sportski-savez-januar2020-rsa.jpg","size":"454.54","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Poznati dobitnici priznanja Sportskog saveza BiH

Organizacioni odbor Sportskog saveza Bosne i Hercegovine održao je posljednji sastanak uoči 75. manifestacije Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu u BiH, koja će u četvrtak, 23. januara, biti održana u Narodnom pozorištu Sarajevo.

Predsjednik Organizacionog odbora Vlatko Glavaš s ostalim članovima Organizacionog odbora verificirao je sva priznanja sportistima i sportskim ekipama kojima će Sportski savez u BiH dodijeliti nagrade u 12 kategorija. 

- Ovo bi trebao biti najbolje do sada organizirani Izbor sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu u BiH. Osigurali smo direktan TV prijenos manifestacije, koja će početi u 20 sati na Televiziji Sarajevo. Poznati su svi dobitnici nagrada i Organizacioni odbor je utvrdio da priznanja za 2019. godinu idu u prave ruke -  kazao je Ismir Pramenković, potpredsjednik Upravnog i Organizacionog odbora 75. manifestacije Izbora sportiste i sportske ekipe za 2019. godinu u BiH.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!