[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/30\/oblaci.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/30\/100x73\/oblaci.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/05\/30\/oblaci.jpg","size":"59.17","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

U BiH nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima

Prije podne u Bosni i Hercegovini je bilo pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje na jugu i jugozapadu je zabilježena slaba kiša.

Temperature zraka u 11 sati: Bjelašnica 1, Ivan-sedlo 9, Sarajevo 13, Tuzla 14, Bugojno i Livno 15, Bihać, Gradačac i Sanski Most 16, Neum i Široki Brijeg 19, Grude, i Mostar 21 stepen Celzijevih.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima. 

U Posavini i Krajini uglavnom bez padavina. U Hercegovini i ponegdje na istoku i jugoistoku Bosne je moguća grmljavina.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.

Dnevna temperatura od 12 do 20, na jugu do 23 stepena Celzijevih.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!