[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/28\/aa_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/28\/100x73\/aa_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/03\/28\/aa_1.jpg","size":"68.76","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Slijede teške odluke: Engleski fudbal u delikatnom momentu

Teške odluke će morati da se donesu kako bi se smanjio finansijski uticaj koronavirusa na engleski fudbal.

To je stav predstavnika Premijer lige, Engleske fudbalske lige (Čempionšip, Liga 1 i Liga 2) i Udruženja profesionalnih fudbalera.

Engleski fudbal je zaustavljen do 30. aprila, mada je jasno da će suspenzija trajati duže. 

Najavljeno je da će naredne sedmice biti predstavljen plan za "prevazilaženje teških okolnosti sa kojima se suočavaju lige, njihovi klubovi, igrači, zaposleni i navijači".

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!