[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/29\/xx_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/29\/100x73\/xx_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/11\/29\/xx_2.jpg","size":"58.43","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Saudijci nude Fereiri 20 miliona za dvije i po godine

U subotu veče, Abel Fereira je drugi put zaredom osvojio Kopa libertadores sa Palmeirasom.

U urugvajskom Montevideu, nakon produžetaka, pao je Flamengo (2:1), a portugalski stručnjak bi sada mogao da "debelo" unovči znanje.

Brazilski "Globoesporte" piše da je saudijski Al-Nasr ponudio bivšem treneru Brage i PAOK-a 20 miliona eura za dvije i po godine!

Fereira, koji je svojevremeno dobio nadimak Mini Murinjo, ima ugovor sa "verdaom" do kraja naredne godine, ali je poslije druge titule u najjačem takmičenju Južne Amerike otkrio da se premišlja oko ostanka u Brazilu.

Ako ode u Saudijsku Arabiju, glavni rival za titulu u šampionatu, ali i azijskoj Ligi šampiona, vjerovatno bi mu bio Leonardo Žardim, koji je prije šest dana sa Al-Hilalom osvojio pehar namijenjen kontinentalnom prvaku. izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!