[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/09\/ss.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/09\/100x73\/ss.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/01\/09\/ss.jpg","size":"361.37","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Real razigran protiv Valensije za plasman u finale

Real Madrid je igrao dobro, davao majstorske golove i Valensiji spasa nije bilo - "kraljevski klub" je slavio 3:1 u polufinalu Superkupa u meču koji je odigran u Saudijskoj Arabiji.

Toni Kros je direktno iz kornera pogodio za 1:0, a do kraja poluvremena je pogodio i Isko.

Tada je i bilo jasno da Valensija teško može da se vrati u meč, a upisao se i Luka Modrić, takođe majstorski sredinom drugog poluvremena, a tačku na goleadu stavio je Dani Pareho iz penala.

Real sada čeka rivala u finalu koje je zakazano u nedjelju.

Igraće sa boljim iz sjutrašnjeg duela Barselone i Atletiko Madrida (20 časova).   

                                                                                                                                                                                                                                       izvor; vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!