[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/29\/rr.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/29\/100x73\/rr.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/29\/rr.jpg","size":"145.40","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Posumnjao sam u Rosija posle prve trke u Heresu...

Legendarni Doktor neće nastaviti karijeru u Jamahi, jer se taj tim za 2021. godinu odlučio za Maverika Vinjalesa i Fabija Kvartarara.

Rosi je poručio da je otvoren za prelazak u satelitsku ekipu Petronas Jamahu, ali dogovor još nije zvanično postignut.

"Vale je Vale. Da budem iskren, pojavile su se sumnje poslije prve trke. Ali svi su mi govorili da će se Doktor vratiti i on je to učinio. Bio sam impresioniran posle druge trke", rekao je Razali.

"S obzirom na ono što je uradio u nedelju, lakše ćemo objasniti dioničarima zašto smo izabrali njega".

Rosi nije završio prvu trku u Heresu. Ipak, poslije sedam dana na istom mijestu je bio treći, te se tako našao na postolju prvi put poslije 15 meseci.

izvor:sport klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!