[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/06\/aeptm-marko-vujevic-novi-ravnatelj.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/06\/100x73\/aeptm-marko-vujevic-novi-ravnatelj.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/06\/aeptm-marko-vujevic-novi-ravnatelj.jpg","size":"54.06","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

Novi ravnatelj AEPTM-a Marko Vujević stupio na dužnost

Primopredaja dužnosti između dosadašnjeg ravnatelja Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Mostar (AEPTM) Branka Vukoje i novog ravnatelja Marka Vujevića, kojeg je Vijeće ministara BiH na tu dužnost na mandat od četiri godine imenovalo na sjednici 14. srpnja, održana je u četvrtak u AEPTM-u.

Agencija je s radom počela 2009. godine i od tada do danas ju je vodio Branko Vukoja koji je Vujevića upoznao sa svim aktivnostima koje su poduzete s ciljem provedbe zakonom pripisanih nadležnosti Agencije, te projektima od kojih je najznačajniji izgradnja kompleksa objekata za trajni smještaj koji je dovršen, te su od 1. srpnja sve organizacijske jedinice ove institucije smještene na jednom mjestu.

Marko Vujević je diplomirani pravnik, a u AEPTM je došao s mjesta vršitelja dužnosti upravnika državnoga zatvora odnosno Zavoda za izvršenje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!