[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/22\/xr_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/22\/100x73\/xr_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/22\/xr_1.jpg","size":"54.14","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Lukaku Ibrahimoviću: Najbolji sam; Zlatan mu uzvratio poljupcem

Inter je juče u derbiju Dela Madonina deklasirao Milan (3:0), preuzeo ulogu prvog favorita za titulu, a sukob Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića se nastavio, ovoga puta na kulturnijem nivou...

Nakon što su se dva gorostasa žestoko sukobila na utakmici Kupa Italije, na kojoj umalo nije došlo do fizičkog kontakta, te serije uvreda koje su uputili jedan drugom, Lukaku je u nedjelju na fudbalski način provocirao Zlatana.

"Najbolji sam, jesam li ti rekao da sam najbolji", rekao je Lukaku poslije trećeg gola.

"Skaj" prenosi da mu je na ove riječi Ibrahimović uzvratio - poljupcem.

Lukaku je blistao juče, postigao gol i asistirao Lautaru, dok je Ibrahimović zamijenjen 15-ak minuta prije kraja, a njegova dva opasna šuta na početku drugog poluvremena zaustavio Handanović.

Njih dvojica su još pod istragom FS Italije zbog incidenata na Kup utakmici.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!