[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/23\/xa_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/23\/100x73\/xa_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/23\/xa_1.jpg","size":"51.21","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Igramo protiv evropskih huligana, a vi meni žuti

Jednu takvu, izgovorio je u srijedu veče, na utakmici Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida, koju su evropski prvaci dobili ubedljivo - 4:0.

Nijemac je u 21. minutu zbog prekršaja na Tripijeu dobio žuti karton, posle čega se ljutito okrenuo ka sudiji i rekao mu:

Da li se šalite? Igramo protiv evropskih huligana, a vi meni dajete karton!

Upitan da prokomentariše Milerove reči, trener Bajerna Hanzi Flik odbio je da ulazi u detalje, ali je rekao:

Možemo reći da smo igrali fizički jako, kako bismo se suprotstavili protivniku, koji je takođe agresivan. Bilo je važno pokazati svoje kvalitete. Odlično smo se predstavili”.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!