[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/28\/xf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/28\/100x73\/xf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/06\/28\/xf.jpg","size":"72.39","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Foden se vraća u kamp Engleske

Fudbalski reprezentativac Engleske Fil Foden vratiće se danas u Njemačku, nakon što je otputovao u Veliku Britaniju zbog rođenja deteta, prenio je BBC.

Ovaj 24-godišnji fudbaler Mančester sitija napustio je prije dva dana kamp Engleske zbog, kako je saopštio Fudbalski savez Engleske, "hitne porodične stvari".

Foden je počeo sve tri utakmice koje je Engleska odigrala u Grupi C na Evropskom prvenstvu.

Engleska će u osmini finala Evropskog prvenstva igrati protiv Slovačke u nedjelju (18) u Gelzenkirhenu, a Foden bi trebalo danas da trenira sa saigračima.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!