[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/19\/xz.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/19\/100x73\/xz.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/19\/xz.jpg","size":"97.39","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Bellingham: Morali smo igrom na terenu razbuditi uspavanog Ancelotitja

Real Madrid plasirao se u polufinale Lige prvaka izbacivši aktuelnog prvaka Manchester City.Nakon fantastičnog prvog susreta u Madridu, koji je završio 3:3, Manchester City i Real su u uzvratu na Etihadu poslije produžetaka odigrali 1:1 pa je pitanje putnika u polufinale riješeno udarcima s bijele tačke. Utakmicu je za TNT Sports komentirao Jude Bellingham, ove sezone najbolji strijelac Reala.

"U drugom poluvremenu svatko od nas morao se žrtvovati i igrati nešto što uglavnom ne igra. Ali uspjeli smo. Naša najveća snaga je što Carlo dozvoljava igračima da igraju s puno slobode. Neke momčadi su mnogo strukturiranije, imaju određen stil i šablone u igri." - rekao je Belligham, pa dodao:

"A nas trener jednostavno ispuni mirom i samopouzdanjem prije utakmice. Uhvatio sam ga kako zijeva. Pitao sam ga je li umoran. On mi je odgovorio kako moramo izaći na teren i malo ga razbuditi. Takvu mirnoću i atmosferu vam od donosi."

izvor:Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!