[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/22\/xt.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/22\/100x73\/xt.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/22\/xt.jpg","size":"107.18","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Džeko i Tadić od predsjednika Fenerbahcea traže da smijeni trenera

Puka želja rivala ili (ne)provjerena glasina, turski mediji bruje o navodnom zahtjevu kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeke te srbijanskog reprezentativca Dušana Tadića predsjedniku Fenerbahcea Alija Koca da smijeni trenera Ismaila Kartala.

Povod je eliminacija turskog velika iz Konferencijske lige od Olympiakosa četvrtak, kao posljedica "gužve" u svlačionici.

Fotospor navodi razočaranje igrača Kartalovom taktikom i burnu reakciju na Tadićev i Džekin zahtjev. Odnosno, njihovu prijetnju da će otići ako ne bude smijenjen, prenosi Faktor.

Trka sa Galatasarayjom ​​za ligaški naslov ulazi u završnu fazu. Feneru ostaje samo da pobijedi večeras u teškom gostovanju u Sivasu kako bi ostao dva boda zaostatka za liderom.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!