[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/17\/medjunarodni-granicni-prelaz-doljani.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/17\/100x73\/medjunarodni-granicni-prelaz-doljani.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/08\/17\/medjunarodni-granicni-prelaz-doljani.jpg","size":"475.92","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Duge kolone vozila na graničnim prelazima

Duge su kolone vozila pri prelaku granice u oba smjera na graničnim prijelazima Doljani, Velika Kladuša, Gradina, Bosanska Kostajnica i Zupci, a na izlazu iz BiH na graničnim prijelazima Gabela Polje, Bijača, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod, Crveni Grm, Gorica i Osoje.

Na ostalim graničnim prijelazima promet vozila povremeno je pojačan, ali zadržavanja trenutno nisu duža od 30 minuta.

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prijelaza Brčko-Gunja.

Zbog održavanja Međunarodne auto trke na brdskim stazama, na magistralnom putu M-14/M-4.2 Srbljani-Ostrožac-Cazin danas i sutra (17. i 18.08.) od 08.00 do 20.00 sati saobraćaj će biti obustavljen i preusmjeren na regionalne puteve (R-400 i R-401) i lokalne saobraćajnice, saopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!