[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/09\/xz.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/09\/100x73\/xz.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/09\/xz.jpg","size":"87.52","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Zrinjski slavio u prvom meču finala Kupa, Petrović: Žao mi je što nismo dali još jedan gol

Fudbaleri Zrinjskog savladali su sinoć na domaćem terenu Borac iz Banjaluke (1:0) u prvom meču finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Jedini gol na utakmici je postigao Mario Ćuže u 22. minutu. Revanš u Banjaluci je 22. maja.

“Nije završeno. Mi smo pobijedili 1:0, možemo da žalimo, jer nismo postigli još jedan gol. U prvom poluvremenu smo imali totalnu kontrolu, žao mi je što nismo dali još jedan gol”, rekao je trener Zrinjskog, Željko Petrović nakon utakmice.

Zrinjski u prvenstvu zauzima drugo mjesto sa pet bodova manje od Borca. U narednom kolu će igrati u gostima protiv GOŠK-a. Do kraja prvenstva ostala su još tri kola.

“Ima dosta igrača koji su na granici umora, da ne bismo došli do povreda vjerovatno ćemo rotirati protiv GOŠK-a”.

U finišu utakmice iz igre je, zbog povrede, morao da izađe Nemanja Bilbija.

"Ne bih da dajem ja dijagnoze, da nešto ne pogriješim. Neka prvo doktori pregledaju i kažu šta je, ali ne izgleda dobro”, rekao je Petrović nakon utakmice.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!