[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/19\/zeljko-komsic1-210619-ar.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/19\/100x73\/zeljko-komsic1-210619-ar.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/19\/zeljko-komsic1-210619-ar.jpg","size":"59.29","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / BiH

Željko Komšić uputio je telegram saučešća: Đorđe Balašević je bio veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i Grada Sarajeva

Član predsjedništva BiH, emotivnim i odabranim riječima oprostio se od Đorđa Balaševića te je naglasio kako je novosadski kantautor bio veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i Sarajeva.

"Kao i brojne građane Bosne i Hercegovine, pogodila me je i rastužila vijest o smrti Đorđa Balaševića, istaknutog umjetnika i pisca. Đorđe Balašević je bio veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i Grada Sarajeva. Ostavio je neizbrisiv trag u svom radu, a njegov odlazak veliki je gubitak za cijeli region", naveo je Komšić

 

Komšić je ovom prilikom uputio i izraze najdubljeg saučešća porodici Balašević.

"Ovom prilikom želim da, u ime građana i građanki BiH, i u svoje lično ime, uputim najdublje izraze saučešća njegovoj porodici i prijateljima", stoji u zaključku telegrama saučešća Željka Komšića.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!