[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/10\/31\/vatrogasci-20.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/10\/31\/100x73\/vatrogasci-20.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2018\/10\/31\/vatrogasci-20.jpg","size":"380.88","dimensions":{"width":1170,"height":580}},{"video":"http:\/\/www.youtube.com\/watch?v=xPYwrS26rF0","thumb":"https:\/\/i.ytimg.com\/vi\/xPYwrS26rF0\/hqdefault.jpg","caption":"Defile vatrogasnih vozila u Sarajevu","fit":"cover"}]
Vijesti / BiH

(VIDEO) Svečani defile vatrogasnih vozila ulicama Sarajeva

 Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Kantonalne uprave civilne zaštite Kantona Sarajevo  danas organiziraju svečani defile vatrogasnih vozila glavnim ulicama Sarajeva povodom obilježavanja mjeseca oktobra, mjeseca zaštite od požara.

Svečani defile vozila polazi iz sporedne ulice između objekata hotel "Radon Plaza" i bivšeg Penzionerskog doma i kretat će se  glavnim ulicama od Nedžarića do Baščaršije i nazad, i to Džemala Bijedića, Bulevar Meše Selimovića, Zmaj od Bosne, Hiseta, Obala Kulina bana,Telali, Mula Musatfe Bašeskije, Maršala Tita, Zmaja od Bosne, Bulevar Meše Selimovića i Džemala Bijedića, najavljeno je iz Pres-službe KS-a.

Pogledajte video  Vatrogasci 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!