[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/vatrogasci-20.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/100x73\/vatrogasci-20.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/03\/09\/vatrogasci-20.jpg","size":"90.07","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

U požaru na Ilidži nije bilo povrijeđenih, pričinjena materijalna šteta

U požaru koji je jučer izbio u skladištu preduzeća “Alternativa” u ulici Put Famosa, općina Ilidža, nije bilo povrijeđenih osoba, ali je nastupila materijalna šteta.

Peta PU je jučer u 15.05 sati obaviještena da je došlo do požara u skladištu preduzeća “Alternativa”. Požar su ugasili pripadnici PVB Kantona Sarajevo.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih, dok je nastupila materijalna šteta, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

O ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a uviđaj će obaviti policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!