[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/10\/aa_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/10\/100x73\/aa_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/02\/10\/aa_2.jpg","size":"78.65","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

U Liverpulu veselo, Henderson i Salah dobili prinove

Trener Liverpula Jirgen Klop mjesecima upozorava na naporan raspored, ali je uprkos podatku da je u četvrtoj rundi FA kupa odlučio da ne bude na terenu nijedan prvotimac, koje je predvodio pomoćni trener Nil Kričli, "crveni" su izborili prolaz u osminu finala. 

Tokom dvonedjeljne pauze ipak neće biti odmora za sve igrače LIverpula - kapiten Džordan Henderson i Egipćanin MohamedSsalah dobili su prinove. 

Istovremeno, i tačno devet mjeseci i dan nakon nevjerovatne pobjede nad Barselonom u Ligi šampiona na "Enfildu" 4:0. 

Zbog toga, saigrači zbijaju šale. Henderson je u tom meču asistirao za prvi gol Origiju, dok je Salah zbog povrede navijao sa tribina sa natpisom "Nema predaje", pošto je Barsa prvi meč dobila 3:0.

Džejms Milner je prozvao Salaha i Hendersona da djeci kumuje Divok Origi.

"Origi je asistirao", šaljivo je objavio na svom tviteru zamjenik kapitena. Salah je dobio drugu kćerku, Henderson sina, nakon dvije kćerke.

                                                                                                                                                                                                                                izvor; vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!