[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/22\/turska-policija-ilustracija.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/22\/100x73\/turska-policija-ilustracija.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/22\/turska-policija-ilustracija.jpg","size":"282.62","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Svijet

Turska: Policijac zaustavio suprugu i napisao joj kaznu

Prometni policajac u Batmanu, na jugoistoku Turske, zaustavio je automobil kojim je upravljala njegova supruga, a potom joj je napisao kaznu od 108 turskih lira, prenosi portal hms.ba.

Policajac po imenu Ahmet Eroglu vršio je rutinsku kontrolu vozila u mjestu Baglarbasi, u Batmanu. Tijekom kontrole zaustavio je automobil kojim je upravljala njegova supruga Kadriye Eroglu, prenosi Anadolija.

No, Eroglu je postupio krajnje profesionalno, bez obzira što je za volanom bila njegova supruga. Nakon pregleda dokumenata, ustanovio je da kod nje nisu bili uredni papiri vezano za LPG sustav, koji je ugrađen na automobil. Eroglu je supruzi napisao kaznu od 108 turskih lira.

Tijekom kontrole primijetio sam da jedno od vozila koja smo zaustavili pripada mojoj supruzi. Nakon obavljenih kontrola primijetio sam da papiri nisu bili uredu, jer promjene na automobilu nisu bile istaknute u papirima u roku od 30 dana. Napisao sam kaznu, ispričao je za AA Eroglu, naglašavajući kako su svi građani pred zakonom isti.

/HMS/Foto: Ilustracija

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!