[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/13\/banjaluka1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/13\/100x73\/banjaluka1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/13\/banjaluka1.jpg","size":"133.53","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Sjednica Skupštine Grada Banje Luke odgođena jer su odbornici pozitivni na koronavirus

Šesta sjednica Skupštine Grada Banje Luke, koja je trebala biti nastavljena danas, odgođena je.

Sjednica je prekinuta na sedmoj tački, nakon saznanja da je Šef kluba odbornika SNSD-a Dragoslav Topić pozitivan na virus korona.

Nakon toga, ekipe banjalučkog Doma zdravlja testirale su sve odbornike, ali i sve one koji su bili prisutni u skupštinskoj sali.

Nakon rezultata testiranja, potvrđeno je da još šest osoba pozitivno na virus korona, od kojih je troje odbornika.

Podjećamo, na dnevnom redu šeste sjednice nalazi se 64 tačke, od kojih je najviše pažnje tačka koja se odnosi na Nacrt rebalansa budžeta, saopćeno je iz Gradske uprave.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!