[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/10\/bh-posta.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/10\/100x73\/bh-posta.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/08\/10\/bh-posta.png","size":"308.38","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

SFK 2000 Sarajevo i BH Pošta ozvaničili saradnju

 SFK 2000 Sarajevo okončano je takmičarsku sezonu 2019/20 osvajanjem šampionskog naslova u Premijer ligi BiH za žene, a tim trenerice Samire Hurem započeo je aktivnosti na pripremama tima za nadolazeće međunarodne utakmice.

Podršku u sklopu priprema za UEFA Ligu prvaka bordo-bijeli tim dobio je od BH pošte, saopćeno je iz SFK 2000.

- Ponosni smo što se jedan tradicionalan brend, s višedecenijskom historijom dobrog poslovanja vezao za naš Klub. Zahvaljujem se direktoru, Upravi i kolektivu BH Pošte na podršci našem klubu u sklopu priprema za UEFA Ligu prvaka. Učešće u tom prestižnom takmičenju predstavlja izazov svake godine za naš kolektiv, ali uz partnere poput BH Pošte, nijedan izazov nije nesavladiv - poručila je trenera Samira Hurem.

Podrška BH Pošte predstavlja značajnu pomoć klubu u sklopu priprema za buduće takmičarske izazove. Bitno je istaći da će rukave dresova SFK 2000 Sarajevo u novoj takmičarskoj sezoni krasiti logo BH Pošte.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!