[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/xy.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/100x73\/xy.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/xy.jpg","size":"47.44","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Runi: Prije šest sedmica sam rekao da Junajted osvaja titulu

Legendarni napadač Mančester junajteda Vejn Runi vjeruje da je ovo sezona u kojoj bi "crveni đavoli" mogli da osvoje titulu na koju čekaju od 2013.

"Posljednjih nekoliko godina Junajted nije bio spreman da se bori za titulu, ali sada ima igrače poput Bruna Fernandeša i Edinsona Kavanija. To su fudbaleri koji su donijeli pobjednički mentalitet", rekao je menadžer Derbi kauntija i dodao:"Prije šest sedmica sam u u razgovoru sa pomoćnicima rekao da će Junajted ove sezone da osvoji Premijer ligu. U međuvremenu se nisam predomislio", istakao je Runi.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!