[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/xx_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/100x73\/xx_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/01\/22\/xx_1.jpg","size":"70.84","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Sep Blater proveo nedelju dana u komi

Blaterovo stanje se poboljšalo tek ove nedelje i on je poslije mjesec dana premješten sa intezivne njege.

“Lekari su zadovoljni njegovim stanjem, ali još uvek je dug put oporavka ispred njega. Bio je ovo najteži i najtužniji Božić u mom životu”, rekla je njegova ćerka Katrin Blater Andenmaten švajcarskim medijima.

Blater je pod krivičnom istragom švajcarskih saveznih tužilaca od 2015. godine, a još uvek mu nije saopšteno da je FIFA prošlog mjeseca podnjela krivičnu prijavu protiv njega.

Još uvek ne zna ništa o novoj prijavi koju je podnjela FIFA, i to je dobro. Samo bi se dodatno potresao”, rekla je Karin Andenmaten.

Andenmaten smatra da je njen otac zaslužio da se oporavlja bez konstantnih pritisaka.

“Moj otac je zaslužio da uživa u ostatku života, a ne da neprestano bude torpediran od strane FIFA. Zahtevam da mu se omogući odmor, vrijeme i opuštanje, kako bi se potpuno oporavio” rekla je Andenmaten.

Sep Blater je bio na čelu FIFA od 1998. do 2015. godine, i protiv njega se vodi nekoliko građanskih i krivičnih postupaka.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!