[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/kupbih-cetvrtfinale-1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/100x73\/kupbih-cetvrtfinale-1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/kupbih-cetvrtfinale-1.jpg","size":"81.64","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Poznati parovi četvrtfinala nogometnog Kupa BiH

Žrijeb parova četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine obavljen je danas u Nogometnom savezu BiH u Sarajevu. 

Voljom žrijeba odlučeno je da će u ovoj fazi takmičenja ljubitelji nogometa u BiH moći gledati tri zanimljiva susreta. U prvom se sastaju aktuelni prvak BiH Sarajevo i Zrinjski iz Mostara, u drugom će snage odmjeriti Tuzla City i Željezničar, dok je treći duel zakazan između Širokog Brijega i Borca. 

Posljedni četvrtfinalni par ove faze Kupa BiH čine Klis i Zvijezda 09. 

- Parovi četvrtfinala:

Sarajevo - Zrinjski
Široki Brijeg - Borac
Tuzla City - Željezničar
Klis - Zvijezda 09 

U ovoj fazi takmičenja igrat će se jedan meč, a termin igranja je 10. mart.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!