[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/xd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/100x73\/xd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/20\/xd.jpg","size":"113.12","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Panteri ugrizli šampione, sjajan starta Bafala

Prva trećina je protekla u ispitivanju snaga. Nije viđen nijedan gol, iako je na obje strane viđeno mnogo prilika. Tek početkom druge dionice Florida Pantersi dolaze do pogotka. Precizan je bio Montur. Sa minimalnom prednošću Floride ušlo se u poslednjih 20 minuta.U trećem minutu posljednje četvrtine Point poravnava skor. Očekivalo se da će to probuditi domaće igrače. Međutim, samo minut kasnije stiže odgovor Barkova za novu prednost Floride. Kada je Lundel na šest i po minuta do kraja postigao i treći gol za Floridu,a svoj prvi u NHL karavanu, bilo je jasno da Panteri nose cio plen iz Tampe. Konačan skor na praznu mrežu postavio je Dukler.

Poput Floride, maksimalan učinak poslije tri odigrana meča imaju u Bafalo Sejbrsi. Tim iz države Njujork je zahvaljujući sjajnoj igri u posljednjih 20 minuta savladao Vankuver Kanukse 5:2. Kanađani su prvu trećinu rješili u svoju korist golovima Horvata i Daulinga, dok je za Sablje precizan bio samo Okposo.

Kada je Girgenson poslao pak u mrežu i izjednačio na 2:2 u finišu druge dionice, najavio je sjajnu igru Bafala u finišu. Skiner i Tompson su sa dva brza gola na početku treće trećine doneli Bafalu vođstvo od 4:2, a na prazan gol trijumf je overio Asplund.U ostalim mečevima u noći između utorka i srjede zabeleženi su sledeći rezultati: Montreal – San Hoze 0:5, Nju Džersi – Sijetl 4:2, Pitsburg – Dalas 1:2 (posle penala), Vašington – Kolorado 6:3, Detroit – Kolumbus 4:1, Čikago – Njujork Ajlandersi 1:4, Minesota – Vinipeg 6:5 (posle produžetka), Nešvil – Los Anđeles 2:1, Edmonton – Anahajm 6:5.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!