[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/23\/fest.png","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/23\/100x73\/fest.png","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/23\/fest.png","size":"867.51","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Život / Kultura

Na ovogodišnjem rujanskom izdanju Mostar Summer Festa 12 vrhunskih izvođača

Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa održavat će se 2., 3. i 4. rujna, a nastupit će 12 izvođača - Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulaz na prvi dan festivala (četvrtak, 2. rujna) besplatan za sve posjetitelje.

Pandemija covida-19 svijet je okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnolipanjski datum održavanja festivala pretvorio u ranorujanski - priopćili su organizatori te poručili kako će 12 vrhunskih glazbenika 'prodrmati' Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

- Ovog rujna glazbom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo - naveli su iz Mostar Summer Festa.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!