[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/22\/xm.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/22\/100x73\/xm.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/03\/22\/xm.jpg","size":"109.22","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Milan i Francuz pregovaraju oko novog ugovora

Milan ne želi da se odrekne golmana Majke Menjana, koji je na listi želja Bajerna i nekoliko engleskih premijerligaša.

Nije, doduše, isključeno da „rosoneri” na ljeto prodaju francuskog čuvara mreže u slučaju ponude koja se teško odbija, ali u ovom momentu je želja svih u Milanelu da Menjan ostane...

Bivšem golmanu Lila ugovor sa velikanom ističe na ljeto 2026. i po njemu zarađuje 2,8 miliona eura po sezoni.

Pregovori o nastavku saradnje, kako ističu mediji sa Apenina, neće biti jednostavni, jer Menjan traži mnogo bolje uslove da bi ostao.

Navodno, njegovi agenti zahtijevaju godišnju zaradu od šest miliona eura kako bi Menjan stekao status jedne od najvećih zvijezda u Milanu, dok klub trenutno nije spreman da ponudi više od četiri i po miliona i bonuse.

izvor,Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!