[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/28\/xx.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/28\/100x73\/xx.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/07\/28\/xx.jpg","size":"92.27","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Legenda probudila Alexa Fergusona u 3,30 ujutro samo kako bi mu rekao ‘OPRAŠTAM TI...‘

Kada je preuzimao momčad Liverpoola, Jurgen Klopp bio je predmet ismijavanja kada je tvrdio da će s Redsima uzeti naslov. Pet godina kasnije upravo to mu je pošlo za rukom, a navijači Liverpoola na taj su trenutak čekali dugih 30 godina.

Osim naslova u Premier ligi, Liverpool je prošle sezone uzeo titulu u Ligi prvaka. Nakon sjajne sezone Klopp je izabran i za najboljeg trenera na Otoku, te je zbog svog uspjeha na klupi Redsa dobio veliki broj čestitki iz čitavog svijeta.Ipak, za njega je najznačajnija ona Sir Alexa Fergusona s kojim ima izrazito dobar odnos i nije tajna da od njega često traži savjete.

- Ostvario si zaista nevjerojatan uspjeh i zasluženo ste osvojili naslov prvaka. Razina na kojoj je igrao Liverpool je sjajan, a tvoja osobnost uvukla se u sve pore Liverpoola. Ovo je bila sezona za pamćenje i čak čuti oprostiti što si me probudio u 3:30 ujutro da mi kažeš da ste postali prvaci - našalio se Sir Alex.

izvor_klik.hr

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!