[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/08\/lebron.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/08\/100x73\/lebron.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/11\/08\/lebron.jpg","size":"281.96","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

LeBronov treći uzastopni triple-double i čudesna večer Gordona Haywarda

Treći uzastopni triple-double LeBrona Jamesa pomogao je Lakersima na putu do pobjede u Chicagu. Lakersi su bili u iznimno teškoj poziciji, zaostajali su na ulasku u zadnju dionicu 13 razlike, ali ulazak Lakersa u zadnju dionicu bio je ključan.

Tu su gosti napravili seriju čak 16:0, potpuno su okrenuli dvoboj i krenuli prema pobjedi. Raduje i novi nastup Kylea Kuzme, treći nakon ozljede i treći bez bolova.

James je susret završio s 30 poena, deset skokova i 11 asistencija, Quinn Cook dodao je 17 poena, a po 15 su upisali Anthony Davis (sedam skokova) i Kuzma.Kod Bullsa Zach LaVine upisao je 26 poena, sedam skokova i sedam asistencija, Otto Porter 18 poena, a Wendell Carter 11 poena i 11 skokova.

Thunder je stigao do treće pobjede slaveći kod kuće protiv Magica sa 102:94. Susret koji nije oduševio i koji neće ostati u posebnom sjećanju bio je šuterski dosta loš za Magic koji je za tricu imao 3/22.

Shai Gilgeous-Alexander s 24 poena i Chris Paul s 20 predvodili su Thunder, a na drugoj strani šestoricu dvoznamenkastih predvodio je Aaron Gordon s 15 poena.

Hornetsi su bili 14 poena u zaostatku u zadnjoj dionici protiv Pacersa, ali uz iskru s klupe koju je pružio Bismack Biyombo, otišli su do pobjede kroz produžetak. Dvije sekunde prije kraja produžetka Devonte Graham ubacio je dva od tri slobodna bacanja i osigurao pobjedu.Graham je odigrao utakmicu karijere s 35 poena, a 22 je dodao Terry Rozier. Na drugoj strani dvojica su odigrala na vrlo visokoj razini, TJ Warren upisao je 33 poena, a Malcolm Brogdon 31 uz osam dodavanja.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!