[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xl.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/100x73\/xl.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xl.jpg","size":"154.09","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Lars Riken novi generalni direktor Borusije Dortmund

Nekadašnji njemački fudbaler Lars Riken novi je generalni direktor Borusije Dortmund, sapštio je danas njemački klub.

On je skoro cijelu igračku karijeru proveo u Borusiji Dortmund, a od 2001. godine je na čelu klupskog trening centra. On će na dužnost stupiti 1. maja.

Riken će na funkiciji generalnog direktora naslijediti Hans-Joakima Vackea, koji je ranije ove sezone najavio da će se povući na kraju sezone.

"Uveren sam da ćemo uz nevjerovatnu snagu ovog kluba ostvariti velike pobjede", izjavio je Riken.

Borusija je trenutno peta u Bundesligi, a početkom maja će igrati protiv Pari Sen Žermena igrati u polufinalu Lige šampiona.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!