[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/22\/voda-cijevi.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/22\/100x73\/voda-cijevi.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/07\/22\/voda-cijevi.jpg","size":"501.66","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

KJKP "ViK" - Informacija o radovima na vodovodnoj mreži

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u nekoliko ulica u Kantonu Sarajevo.

Radovi na popravkama kvarova će se izvoditi u ulicama: Vidovci, Plantaže, Jošanička, Safeta Zajke, Alije ef. Lokvančića, Lasičke Megare, Stari drum, Branislava Nušića, Stupsko brdo, Grbavička, Vrbovska, Adema Buće, Zaima Šarca, Fadila Jahića Španca, Džemala Bijedića, Srđana Aleksića, Josipa Štadlera, Sunulah Efendije i Humska, saopćeno je iz KJKP "Vodovod i kanalizacija" d.o.o. Sarajevo.

Okončanje radova očekuje se u poslijepodnevnim satima.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!