[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xt.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/xt.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xt.jpg","size":"99.09","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Kasano: Ronaldo nije ni u pet najboljih u istoriji

Dotakli su se nekoliko tema, a posebno je bio zanimljiv Kasanov odgovor na izjavu Žorža Mendeša, agenta Kristijana Ronalda, koji je izjavio da je njegov klijent najbolji fudbaler u istoriji.

Kako da nije. Najbolji u istoriji odmah poslije Napoleona. Dosta je, Žorž. Ronaldo nije ni u pet najboljih. Mesi, Pele, Maradona, Krojf i brazilski Ronaldo su na sasvim drugom nivou“, istakao je Kasano.

Vijeri se složio sa Kasanovom konstatacijom uz samo jednu ispravku.

Zamjenio bih Krojfa Markom Van Bastenom. Sve ostalo potpisujem“, rekao je popularni Bobo.

Nekada veliki asovi su pričali i o Erlingu Holandu, sjajnom napadaču Borusije iz Dortmunda.

Koliko sam čuo Holand ide u Bajern, a Real će dovesti Levandovskog“, rekao je Kasano.

Vijeri je imao potpuno drugačije informacije.

„Ja sam čuo da je Holand u Realu gotova stvar. Tako mi kažu, ali nisam siguran da je istina“. izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!