[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xc_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/100x73\/xc_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/23\/xc_1.jpg","size":"41.16","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Kanavaro i zvanično trener Udinezea

Fudbalski klub Udineze razišao se danas sa dosadašnjim trenerom Gabrijeleom Ćofijem, koga je zamijenio Fabio Kanavaro.

Ćofi je krajem oktobra preuzeo dužnost od Andree Sotila, ali je Udineze pod njegovim vođstvom dobio samo četiri prvenstvene utakmice.Nakon poraza u petak od direktnog konkurenta u borbi za opstanak Verone, Udineze je 17. na tabeli Serije A sa 28 bodova koliko ima i Frozinone koji je prvi ispod crte, ali sa utakmicom manje.Kanavaro je bio bez posla od 2023. godine kada je vodio Benevento.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!