[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/xx.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/100x73\/xx.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/02\/23\/xx.jpg","size":"82.68","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Juve lako sa fenjerašem, Ronaldo pretekao Lukakua

Juventus je ostao u trci sa milanskim klubovima u borbi za Skudeto.

Nakon što je u prošlom kolu poražen u Napulju, devetostruki uzastopni šampion je večeras lako savladao fenjeraša Krotone (3:0).

Dva gola je postigao Kristijano Ronaldo, čime je došao do cifre od 18 i pretekao Romelua Lukakua na listi „kapokanonijerea“.

Uzgred, Krotone mu je 78. klub iz „liga petice“ protiv kojih je bio strijelac. Ispred njega po tom parametru je samo Zlatan Ibrahimović sa 79.Osim CR7, koji je pogađao u 38. i 45. minutu, precizan je u 66. bio i Veston Mekeni.

Na 15 kola do kraja, Juve ima osam bodova manje od Intera, a četiri od Milana, ali ima i zaostali meč sa Napolijem.

izvor:vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!