[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/22\/210712-interesorna-radna-grupa-markica.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/22\/100x73\/210712-interesorna-radna-grupa-markica.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/07\/22\/210712-interesorna-radna-grupa-markica.jpg","size":"74.93","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Politika / Bosna i Hercegovina

Interresorna radna grupa za izmjene Izbornog zakona BiH bez kvoruma za rad

Sjednica Interresorne radne grupe za izmjenu izbornog zakonodavstva Bosne i Hercegovine, zakazana za danas, nije održana zbog nedostatka kvoruma.

Sjednica bi trebala biti održana sutra, kada bi članovi radne grupe trebali nastaviti razmatrati prijedloge za izmjene Izbornog zakona BiH.

Tokom proteklog dvodnevnog zasjedanja, 12. i 13. jula, razmatrana su poglavlja koja se odnose na birački spisak, ovjeru i kandidiranje za izbore, provođenje izbora, te zaštitu izbornog prava i pravila ponašanja u izbornoj kampanji.

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!