[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/08\/xzt_1.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/08\/100x73\/xzt_1.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2022\/08\/08\/xzt_1.jpg","size":"83.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Guardiola: Sad govore da je Haaland novi Henry ili Ronaldo

Guardiola se nada da će u sezoni koja je počela uspjeti doći do svog petog trofeja u Premier ligi.

“Ovo je bila sjajna predstava – ono što nismo uspjeli protiv Liverpoola u Community Shieldu, u smislu natjecateljskog duha, uspjeli smo ovdje. Nije lako igrati protiv momčadi koja šalje toliko dugih lopti. Kyle Walker je danas bio izuzetan, moram ga pohvaliti. Doduše, svi su bili jako dobri”, rekao je 51-godišnji Pep Guardiola.

“Haaland donosi svoje kvalitete u našu momčad – nećemo puno mijenjati, on će se prilagoditi igri momčadi. Znamo kakva je prijetnja protivnicima – sjajno trči u prostor i nevjerojatnan je finišer. Nadamo se da ćemo ga često dovoditi u situacije u kojima može prijetiti protivnicima. Kada je propustio šansu protiv Liverpoola, svi su govorili da je njegov transfer katastrofa, a sada kada je zabio golove, govore da je novi Thierry Henry ili Cristiano Ronaldo. Treba vremena da se prilagodi, a on to za sada radi savršeno. Pred njim je duga karijera, a nogomet je kao život – treba se dobro organizirati,” rekao je španjolski stručnjak.

Sljedeći susret City igra 13. kolovoza kod kuće protiv Bournemoutha.

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!