[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/04\/xf.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/04\/100x73\/xf.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/07\/04\/xf.jpg","size":"79.10","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

LeBron James potpisuje novi ugovor s Lakersima

LeBron James će potpisati novi ugovor sa Los Angeles Lakersima. On je prihvatio dvogodišnji ugovor vrijedan 104 miliona dolara, javlja ESPN.

Posljednja godina ugovora je opcija igrača, odnosno James bira da li će se aktivirati ili će postati slobodan igrač.

Također, postoji klauzula u ugovoru koja Lakersima zabranjuje da razmjene LeBrona.

On je nedavno odbio automatski produžetak ugovora i bio spreman pristati na manja primanja kako bi ekipa bila konkurentnija, ali su sve opcije Lakersa za angažman novih zvučnim imena propale.

Podsjećamo, uskoro će zaigrati sa svojim sinom Bronnyjem Jamesom, kojeg su Lakersi izabrali na nedavnom NBA draftu.

izvor;Arena Sport

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!