[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/xd.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/100x73\/xd.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/05\/06\/xd.jpg","size":"101.38","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Juve preživio na Olimpiku: Romi bod kojem se posebno obradovala Atalanta

Nalet Rome u drugom dijelu sezone je u jednom momentu učinio da vjeruje da može do četvrtog mjesta na tabeli Serije A, a sada mora dobro da se namuči da bi sačuvala petu poziciju koja vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Rimljani su remizirali drugi put zaredom i slavili su samo jednom u posljednje četiri utakmice - večeras su osvojili bod u duelu sa Juventusom (1:1), pa Atalanta u ponedjeljak u Salernu može da se izjednači sa timom Danijelea de Rosija na mjestu broj pet.

Atalanta i Roma se sastaju naredne nedjelje u Bergamu, a „boginja” u ovom trenutku ima dvije utakmice manje...

„Vučica” je protiv „stare dame” povela golom Romelua Lukakua u 15. minutu, a konačan rezultat je postavljen već u 31. kada se upisao Bremer.

U nastavku su oba tima imala po nekoliko šansi za pobjedu, opasnija i konkretnija je bila Roma (zicer je imao Tami Ejbraham u 94. minutu), ali je Juve nekako preživio i remizirao četvrti put u nizu.

Milan je ranije danas remizirao sa Đenovom na „San Siru” i još jednom izmamio zvižduke svojih navijača - 3:3.Međutim, „grifoni” su najbolje sačuvali za kraj i dobili ono što su zaslužili kada je u 87. minutu sopstvenu mrežu zatresao Malik Čau.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!