[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/25\/xb.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/25\/100x73\/xb.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2024\/04\/25\/xb.jpg","size":"58.08","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Ćavi ostaje, Barsa ima velike planove

Ćavi će sljedeće sezone nastaviti da vodi Barselonu, objavio je italijanski novinar Fabricio Romano.

Prema insajderu Romanu, danas je glavni trener Barselone održao sastanak s Đoanom Laportom, na kojem ga je predsjednik "Blaugrane" pozvao da ne napušta klub.

Navodno je Ćavi nakon sastanka odlučio prihvatiti uslove Barselone. Formalni koraci oko novog ugovora klub će uskoro preduzeti.

Barsa nije uspjela da odbrani titulu, posmlađena ekipa i brojne povrede su klub ostavle bez trofeja, "Nou kamp" se renovira i njegovim stavljanjem u funkciju Laporta očekuje finansijsku stabilizaciju i povratak na staze uspjeha.

Ćavi je krajem janaura najavio odlazak na kraju sezone, razočaran porazom od Viljareala u Barseloni - 3:5.

izvor;Vijesti.me

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!