[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/12\/granicna-policija-gp.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/12\/100x73\/granicna-policija-gp.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2019\/12\/12\/granicna-policija-gp.jpg","size":"421.53","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Vijesti / Bosna i Hercegovina

Delegacija EU u BiH sutra uručuje donaciju Graničnoj policiji BiH

 Izaslanstvo Europske unije u BiH, putem IOM-a, Graničnoj policiji BiH svečano će uručiti  donaciju koja se sastoji od pet terenskih motornih vozila, marke „ford kuga“.

Svečana ceremonija primopredaje donacije održat će se u petak, 13. prosinca, s početkom u 10 sati, ispred zgrade Granične policije BiH. Uz izaslanstvo rukovodstva Granične policije BiH, predvođeno zamjenikom ravnatelja Fahrudinom Halačem, nazočit će Peter Van der Auweraert, šef Međunarodne organizacije za migracije u BiH i subregionalni koordinator za zapadni Balkan, Nikolas Bizel, šef Sekcije operacija za pravosuđe, unutarnje poslove i reformu javne uprave Izaslanstva Europske unije u BiH i Lejla Hrustanović Isović, predstavnica Izaslanstva Europske komisije u BiH, saopćeno je iz Granične policije BiH.                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!