[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xf_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/xf_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xf_2.jpg","size":"63.83","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

BH reprezantativac Rade Krunić će dobiti priliku protiv Porta

Naime dosta igrača Milana se vratilo klupskim obavezama uz povrede u nacionalnim timovima, dok neki imaju koronavirus. Maik Menjan ne može da bude među stativama „rosonera“ pa će umesto njega braniti Rumun Kiprijan Tatarušanu. U odbrani neće biti Tea Ernandesa koji ima koronu pa će njegova zamjena biti Davide Kalabrija. Brahim Dijas takođe ima pozitivan test na virus korona i umjesto njega će u postavi po svemu sudeći biti Rade Krunić.

Bivši igrač Donjeg Srema i čačanskog Borca je imao tek tri utakmice u Seriji A zbog povrede, pa će mu veći broj minuta u nogama biti značajan za formu ali i da se vrati u startnu postavu.

Uz sve ove povrede Pioli ne računa ni na Aleksisa Stelmakersa i Frenka Kesijea, a od ranije su povređeni Alesandro Florenci, Ante Rebić. Zlatan Ibrahimović se poslije povrede Ahilove tetive tek vraća u takmičarksi ritam. izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!