[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xw_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/100x73\/xw_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2021\/10\/19\/xw_2.jpg","size":"78.80","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Endrjuz: Nema pregovora, samo vakcinisani mogu u Melburn

Nema nikakvih specijalnih pregovora, samo vakcinisani mogu da igraju u Melburnu“, izjavio je Danijel Endrjuz, premijer Viktorije.

Ovo jasno stavlja veliki znak upitnika oko učešća Novaka Đokovića na prvom gren slemu u narednoj sezoni. Svjetski reket broj jedan je odbio da kaže da li je vakcinisan ili ne. Izjavio je i da nije siguran da će učestvovati na Australijan openu, koji je osvojio devet puta u karijeri.

Mislim da nevakcinisani igrači neće moći ni da dobiju vizu. Čak i ako je dobiju, moraće u karantin nekoliko nedelja, tako da šanse da zaigraju skoro ne postoje“, istakao je Endrjuz. izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!