[{"img":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/xx_2.jpg","thumb":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/100x73\/xx_2.jpg","full":"https:\/\/cdn.startbih.ba\/articles\/2020\/10\/26\/xx_2.jpg","size":"102.89","dimensions":{"width":1170,"height":580}}]
Sport

Barselona se žalila na suđenje u El klasiku

Kraljevski klub slavio je na Kamp Nou 3:1, a Katalonci smatraju da je arbitar poklonio penal gostima kod rezultata 1:1.


U Barseloni se ne slažu sa odlukom sudije da dosudi jedanaesterac zbog prekršaja nad Serhiom Ramosom. Na Kamp Nou veruju da je kapiten Reala pre spornog detalja prekršio pravila.

Žalba Katalonaca je formalna, ali u klubu se nadaju da će uticati na ugled sudijske organizacije.

Trener Barselone Ronald Kuman kritikovao je suđenje nakon utakmice sa Realom istakavši da su sve odluke bile protiv njegovog tima.

Real je prvi u La ligi sa 13 bodova, koliko ima i Granada, a Barsa deseta sa sedam.

izvor:Sport Klub

Podijelite ovaj članak!

Komentara: 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije StartBiH.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Morate biti prijavljeni kako bi ostavili komentar.

  • Trenutno nema komentara, budi prvi da ostaviš svoj komentar ili mišljenje!